WAT IS BELANGRIJKER DAN LIEFDE?

Ze werd meteen verliefd op hem, hij was anders maar toch heel bekend. Het voelde alsof ze elkaar al kenden en ze elkaar moesten ontmoeten. Hij voelde het ook. Ze werden allebei verliefd en het voelde alsof ze op wolken dobberden. Ze waren samen zo gelukkig.
Na 2 jaar zweven werd de eerste baby geboren en wat een goede vader was hij! Het was geweldig om te zien hoe Liefde zo gemakkelijk vloeide, zo overvloedig. En 2 jaar later werd een ander wonder geboren, het leven was zo goed, het voelde als de hemel op aarde. Ze waren samen zo gelukkig.


Met 4 te voeden monden wilde hij een betere baan hebben, om de toekomst voor zijn geliefden veilig te stellen en zij moedigde hem aan om zijn dromen na te streven. Aanvankelijk kreeg hij niet de promotie die hij wenste en ze moedigde hem aan er harder aan te werken, steunde hem om die training te volgen, om het extra werk te doen. Omdat ze samen zo gelukkig waren.
Thuis liep niet alles op rolletjes, want het was hard werken voor een moeder van 2 kleuters. Maar samen waren ze gelukkig, ook al zouden ze minder tijd met elkaar doorbrengen. Ze hield de kinderen bij hem weg, zodat hij tijdens het weekend ongestoord kon werken. Soms voelde het alsof hij zo gefocust was op de toekomst dat ze hem vandaag nauwelijks kende. Wanneer hij de promotie zou krijgen, zouden ze meer tijd samen doorbrengen. Omdat ze samen zo gelukkig waren geweest.


Hij werkte hard, ze werkte hard en toen kreeg hij de promotie! Ze was zo trots op hem, hij had zo hard gewerkt om dit te bereiken!
Het had een paar jaar geduurd en de tol, maar uiteindelijk zouden ze weer dichterbij komen. Dus ze zouden samen gelukkig zijn.
Hij hield zoveel van haar en ze hield zoveel van hem, maar er was nauwelijks tijd om het te laten zien. Liefde bedrijven was soms seks geworden, lust onderdrukte de intimiteit. Zijn nieuwe verantwoordelijkheden drukten zwaar op hem, zelfs op vakantie werd zijn brein in beslag genomen. Ze waren enigszins gelukkig maar niet echt bij elkaar.

Maar het was nog steeds belangrijk om de toekomst veilig te stellen en de kinderen waren op een leeftijd dat ze meer wilden. Hun vrienden hadden iPads, Adidas, de nieuwste smartphone, dus zij wilden dat ook.
Ze wende er aan om haar eigen weg te gaan, aanvankelijk voelde ze zich schuldig om de kinderen meer en meer achter te laten bij de oppas maar hey: zij leefde ook! Met haar vrienden ging ze naar het theater, films, afternoontea en de kinderen konden elke sport of activiteit doen die ze maar wilden. Dus iedereen ging zijn eigen weg, iedereen kon doen wat ze zelf wilden doen en iedereen was gelukkig ... toch?
Pa werkte hard om zijn vrouw en kinderen te geven wat ze wilden, moeder werkte hard om haar man en kinderen te geven wat ze wilden en de kinderen hadden wat ze wilden. Iedereen blij ... toch?

Op een middag was er een levendige jongeman, ze keek hem aan en hij glimlachte terug naar haar. Hij was duidelijk geïnteresseerd in haar, maar het was verkeerd, ze was zo veel ouder dan hij.
Op een dag was er een levendige jonge vrouw op zijn kantoor, hij keek haar aan en ze glimlachte terug naar hem. Hij was duidelijk geïnteresseerd in haar, maar het was verkeerd, ze was zo veel jonger dan hij.
Je kunt je voorstellen waar het verhaal toe zal leiden ...


...
Alle 4, mama, vader en de kinderen hadden behoefte aan aandacht, aan echte liefde, alle 4 kregen de dingen die ze wilden, nodig hadden of gebruikten om het brein bezig te houden, het gevoel van wat je echt wilt, maar niet kunt krijgen.
Iedereen wil onverdeelde aandacht, het gevoel hebben dat alleen jij er bent in de wereld, je geliefd te voelen en Liefde te kunnen geven.
Het maakt niet uit waar je begint, het is zo gemakkelijk om van het pad af te raken en het is ook gemakkelijk om te BLIJVEN op het goede spoor ...
Wat is echt belangrijk? Wat doet er echt toe? Wat is belangrijker dan liefde? Een iPad? Een promotie? Tijd om naar het theater te gaan? Wat drijft JOU dagelijks dat je uit de buurt houdt van de liefde? En wat blijf je doen dat je weghoudt van liefde?
Welke afleidingen volg je, tot de afleidingen jouw leven wordt?


.
Verspil geen tijd aan spijt, verspil geen tijd om te huilen over je toekomstige gebroken relatie. Kom NU in actie! Niet iedereen spreekt dezelfde Liefdestaal, dat is je Liefde uitdrukken door woorden te gebruiken, aandacht te geven, geschenken te geven, te helpen door dingen te doen en (niet-seksueel) aanraken, maar je kunt ook de Liefdetaal van de ander leren te spreken. Leer meer over De Chemie Van Liefde, want Ware Liefde is gemakkelijk te vinden en gemakkelijk te houden.
Er zijn gouden oudjes die weten hoe zij voor eeuwig verliefd kunnen blijven en jij kan dat ook! Waarom ben je verliefd geworden? Waarom hou je nog steeds van je partner? Vertel het ze! HERINNER JEZELF!

Doe vandaag iets waar je voor altijd dankbaar voor zult blijven. Doe het dan morgen opnieuw ...