WAT ZIEN ANDEREN, MAAR WAT ZOUDEN ANDEREN AAN JOU MOETEN ZIEN?

Mijn broer werd verliefd op zijn vrouw omdat hij haar hoorde lachen. Ik maakte de Liefdesconnectie met mijn vrouw nog voor ik haar maar gesproken had. Maar wat de meeste mensen normaliter als eerste meemaken van de ander is de buitenkant, zie ook Boek 1, hoofdstuk 8: Hoe te daten als je geen model bent?  (Tinder en online dating oplossingen). Mannen zijn geneigd om naar de buitenkant te kijken om het uiterlijk te beoordelen, vrouwen kijken meer naar de buitenkant om het innerlijk te beoordelen. Lichaamshouding en gedrag.

In de westerse wereld van vandaag, denken de meesten dat je ‘hot’ bent als je grote borsten hebt of een sixpack, sommigen hebben beide. Maar niet iedereen kijkt naar mannelijke of vrouwelijke modellen, dus ren niet naar de sportschool of de plastisch chirurg om je looks te veranderen. Wat belangrijk is is 1: de manier waarop jij jezelf presenteert (kleding, houding en gedrag) en 2: de manier waarop jij voor jezelf zorgt (lichaam, nagels, schoenen, kleding). Heb je gemerkt dat ik de borsten en sixpack niet genoemd heb?

Jezelf presenteren is meer dan wat je zegt! Lichaamstaal is het belangrijkste dat vrouwen opmerken aan een potentiële partner, zelfs mannen die staren naar de borsten van een vrouw, zullen de lichaamstaal van een vrouw nog opmerken.

Wanneer een mooie vrouw alle zoete praatjes en pick-up zinnetjes al heeft gehoord, verlangt ze naar iemand die origineel is. Zoals iemand die tegen haar praat vanwege haar kennis in plaats van vanwege haar looks. Praten is slechts 7% van de communicatie, Het is belangrijker hoe je iets zegt dan wat je zegt. Daarnaast gebruiken mannen en vrouwen dezelfde woorden maar bedoelen ze wat anders! De meeste dingen worden gezegd EN GEHOORD zonder 1 enkel woord… Dat is waarom de meeste datingtips ervoor zorgen dat je eenzaam en alleen  sterft. Je kunt niet leren om origineel te zijn, je kunt niet leren om authentiek te zijn.

Most dating tips will make you die alone

Wanneer je uitgaat en je maakt je zorgen, denk je dat het zichtbaar is? Wanneer je moe bent, denk je dat het zichtbaar is? Wanneer jij ongelukkig bent, denk je dat een ander dat aan je kan zien? Natuurlijk kan iedereen dat aan je zien! Wanneer je uitgaat en je voelt je lekker, denk je dat een ander dat aan je kan zien? Laat me jou dit vragen (en je mag er over nadenken) geloof je nou echt dat als je uitgaat en je doet net alsof je gelukkig bent, dat mensen d=niet zien dat je doet alsof?

Je lichaam (emotie) past zich aan jouw gezicht aan (gevoel) wat betekent dat mensen niet alleen naar jouw gezicht kijken om te zien of je gelukkig bent, maar ook je hele houding checken.
Je kunt niet aan de buitenkant lachen en aan de binnenkant huilen zonder deze schizofrenie uit te stralen. Of je nu geweldige kleding draagt of grote borsten: als jij je klote voelt over jezelf, zullen anderen dat opmerken. Wat leidt tot deze conclusie: of je het nu verbergt of niet: anderen zien jou zoals jij jezelf ziet.

Dus het is niet de kleding of het lichaam dat extra aandacht nodig heeft…
Wat is het dan wel?

Ik lees graag in je commentaar hieronder wat je geleerd hebt van deze blog.
EN: wat ga jij veranderen?