​Liefdeswetenschapper Tony Verheij heeft verschillende keren op het podium gestaan.
Zijn TedX was alweer in oktober 2013.
Slecht voorbereid, falende techniek waardoor hij zijn eigen slides niet kon bedienen en nog meer wat niet ging zoals had gemoeten.
Sterker nog, de video zou nooit online komen...


Toch besloot de Universiteit van Twente om deze TedX van Doctor Love Tony Verheij toch online te plaatsen.
Inmiddels alweer 5 jaar geleden, willen we jou dit toch niet onthouden.
De video is inmiddels meer dan 2 miljoen keer bekeken, meer dan 1,​8 miljoen op het TedX kanaal van de Universiteit Twente en de video is ook vaak gedownload en herplaatst op tal van andere kanalen in relatie tot Liefde.
Het moge duidelijk zijn dat dit bepaald niet de dynamische stijl is waarmee Tony Verheij tegenwoordig op het podium staat, dus oordeel niet op basis van deze video, maar kom hem live meemaken tijdens een van zijn lezingen of events!


​In 2015 volgde een interview, dat is opgedeeld in 3 stukken waarin Tony ingaat op allerlei vragen over de werking van Liefde, biologie, chemie, Ware Liefde, vreemdgaan, hormonen en nog veel meer.


De techniek liet Idelma del Mar en Tony Verheij aan het eind in de steek, er werd opgenomen met een camera die na 30 minuten stopte, zo bleek achteraf. Maar de informatie is er niet minder waardevol om!
Veel plezier met dit interview!In december 2020 gaat Tony Verheij de straat op om onderzoek te doen naar Chinese gelaatkunde, frenologie en psychognomie. Is het waar dat je aan het gezicht van mensen kunt zien of ze betrouwbaar zijn? Of narcistische trekken hebben, lief zijn, voorzichtig of juist extravert? Kun je op basis van het gezicht de kwaliteiten, valkuilen, eigenschappen en karakter herkennen?


Vele TV programma's slaan de plank mis bij het matchen.
Of dit beter werkt? Kijk en beoordeel zelf!Als Queenfan is Tony Verheij 4 keer bij Matthijs van Nieuwkerk op TV geweest, 3x bij De Wereld Draait Door, 1x bij de Top 2000 op 24-11-2006 en toen heeft hij tijdens de live uitzending een oproep mogen doen om te doneren aan het AIDS Fonds.
Daar heeft hij zelf de beelden niet meer van, maar die zijn er vast nog wel...
Dat is wel wat minder interessant voor zijn werk als Liefdeswetenschapper.
​Klik --> HIER <-- voor Tony Verheij op de radio en in de krant.

​Klik --> HIER <-- voor Tony Verheij ​als persoon.

​Klik --> HIER <-- voor Tony Verheij als Liefdeswetenschapper.


​Klik --> HIER <-- voor ​de homepage 

>