Chinese Gelaatkunde, frenologie, psychognomie en de hormonale opbouw van het gezicht wordt gebruikt om het karakter, eigenschappen, een onveilige kindertijd maar ook om gedrag vast te stellen.

Niet alleen werkt dit geweldig bij het matchen van personen, het is ook krachtig om de kern van iemand te zien, iemand 'recht in de ziel te kijken'.

Werkt bij de assessment van personeel, te zien of iemand op de juiste plek zit, het voorkomen van burn-out of andere werkgerelateerde ziekten.

Voor het 'ontleden' van Rid​ouan Taghi of André Hazes jr. ​of minder bekenden, of jou!

​Let op: ​Patrick Wetzels is de Nederlandse Grootmeester van Gelaatkunde en is daar veel beter in! 
​Tony Verheij maakt gebruik van ​de lessen van Patrick en die van Dr. Helen Fisher en heeft zijn eigen systeem ontwikkeld, de bekende DOTS.

​​​Schematherapie, traumatherapie en relatietherapie worden gebruikt om zowel psychische zaken als lichamelijke gevolgen te duiden.

​Onverwerkt sexueel misbruik leidt bijvoorbeeld bij vrouwen tot een verhoogde kans op endometriose, miskramen en borstkanker.
​Er is een relatie tussen de ervaring en afwijkende menstruatie of overgang, problemen met de baarmoeder, vruchtbaarheid, geboortekanaal etc.

​Er zit niet alleen een lichamelijke component in, het leidt ook tot afwijkend gedrag, zoals promiscue gedrag, losbandigheid, afkeer van sex en sexualiteit, wantrouwen, stress, burn-out, altijd op de hoede, laag zelfbeeld etc.

​Lichaam en geest werken samen, daarom is de aanpak ook altijd holistisch en omvat meer dan alleen hoofd en hart...

​Hoe kun je aan iemand ZIEN of die een juiste match is? Eigenschappen, karakter, het is gezichtbaar!
​Narcisme, jobhoppers, HSP, behoedzaamheid, ambitie, onveilige kindertijd, je kunt het zien!
​Net als gezelligheid, betrouwbaarheid, kwaliteiten, ​maar ook valkuilen, signalen en sirenes!

​Geluk is een keuze, ongelukkig zijn ook...

Hoe meer je leidt in je leven, hoe minder je lijdt in je leven.

Het leven gaat niet om je ervaringen maar hoe jij je ervaringen ervaart...

95% onderbewustzijn is krachtiger dan 5% bewustzijn: elke dag zijn er 50-80.000 gedachten in je hoofd.
​Je leeft je leven op basis van mechanismen, dat is de reden waarom je staat waar je staat en waarom je doet wat je doet, het heeft echter weinig te maken met wie je werkelijk bent.

​Je brein is informatie gaan downloaden, vooral in de eerste 7 jaar, als een gedachte als 5-jarige wordt beloond, met 8 is het een gewoonte, met 15 is het een patroon.
​Vervolgens leef jij je leven volgens je eigen confirmation bias.

Tony Verheij is al sinds 2008 stressvrij, van stresskip naar stressvrij, van slachtoffer naar leider, van schuld naar verantwoordelijkheid, van zorgen maken naar zorgeloos, van ongelukkig naar structureel gelukkig...
​En al die veranderingen op basis van een ​bewuste focus en mindset.

​Mindset is erg belangrijk voor de wijze waarop je de wereld inkijkt, dat is best simpel aan te passen...
​Geluk is een keuze, ongelukkig zijn ook!

​Onveilige kindertijd ​heeft de volgende kenmerken: langdurig stress, lichamelijke mishandeling, geestelijke mishandeling, misbruik, verwaarlozing, parentificatie en codependentie.
​Dit is niet alleen gezichtbaar, het is vooral merkbaar in gedrag, in lichaamstaal, lichaamshouding maar ook in je taalgebruik.

​Door op een andere manier te luisteren en te kijken is het mogelijk om de kenmerken te herkennen in kinderen en volwassenen. 
​En de effecten van de ruilhandel (ik doe <gewenst gedrag> in ruil voor <gewenst resultaat> ) en het overlevingsmechanisme teniet te doen door het herprogrammeren van het onderbewustzijn en het verhogen van zelfliefde, eigenwaarde en zelfrespect.

Veel volwassenen hebben nog steeds kleutergedrag door hun ruilhandel; pleasegedrag, uitstelgedrag, terugtrekken, je niet uiten etc. en ​hun kindconclusies blijven ze waar maken; ik ben niet goed genoeg, ik ben het niet waard, ik kan er maar beter niet zijn, ik kom maar niet voor mijzelf op.

​Dit is jarenlange programmering dat ook weer teniet gedaan kan worden!

​Het herprogrammeren van het onderbewustzijn en de focus op de oude programmering en het vervangen ervan is hoogst effectief!

Terug naar je Zelf! Mocht je nog iets anders tegenkomen op mijn vakgebied, dan hoor ik het graag.

Mijn werk is: Liefdeswetenschapper, sexpert, gedragsveranderaar, onderzoeker, coach, relatietherapeut, infotainer en entertrainer.

Ik kan op vermakelijke en heldere wijze klip en klaar antwoord geven op complexe zaken.

Mijn specialiteiten: Liefde, relaties, opvoeding, zelfbeeld, de overgang, lhtbi+, sexueel misbruik en geweld, onveilige kindertijd, zelfrespect eigenwaarde en zelfliefde, pestgedrag, slachtofferschap en leiderschap, destructieve relaties (waaronder narcisme, mishandeling, misbruik, codependentie, relatieverslaving, parentificatie, disbalans in machtsverhouding, inkomen etc.) het herprogrammeren van het onderbewustzijn, stalken en niet kunnen loslaten, rouwverwerking en loslaten (rouwkost), hoe verliefdheid werkt en de achterstand van vrouwen op medisch vlak.

Wist jij dat er meer vrouwen dan mannen overlijden aan hart- en vaatziekten en weet je ook waarom?

Weet je dat slachtoffers van onverwerkt sexueel geweld een hogere kans hebben op miskramen, endometriose, borstkanker, problemen met de vruchtbaarheid, ​hormoonspiegel en andere zaken die gerelateerd zijn aan de vrouwelijke delen?

Ik maak o.a. gebruik van: schematherapie, relatietherapie, traumatherapie, Chinese gelaatkunde frenologie psychognomie en de hormonale opbouw van het gezicht, (waardoor eigenschappen en karakter gezichtbaar zijn en daarmee ook het matchen van mensen erg makkelijk is) en gezond verstand, en mijn eigen onderzoek van 2011-2013 naar hoe Liefde werkt, biologisch, chemisch, mentaal en energetisch.
​Het boek De Chemie Van Liefde staat vol met korte stukjes uitleg hoe Liefde werkt op diverse levels.
Informatie over de man-vrouw verschillen en overeenkomsten.
Hoe verliefdheid werkt, waarom sommigen altijd de verkeerde treffen en wat de impact is van je opvoeding op je zelfbeeld en natuurlijk oplossingen over hoe jij structureel gelukkig kunt zijn zonder je situatie te negeren of te vermijden...


De Formule Voor Ware Liefde!


>